Jullie mediator

Hallo Ik ben Monique Soeter

Als ervaren scheidingsbegeleider en mediator met financiële achtergrond regel graag ik jullie scheiding.

Ik zie communicatie als een proces met deelnemers. Wanneer die deelnemers allebei andere verwachtingen en overtuigingen hebben en wederzijds begrip ver te zoeken is en pijn overheerst….dan is het lastig om elkaar nog te vinden laat staan weer op 1 lijn te komen.

Zelf ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde en samen met onze 2 kinderen wonen wij in Ulft. Uit ervaring weet ik dat communicatie een hele uitdaging kan zijn!

Wanneer je op een punt beland bent dat het samen niet meer lukt en je uit elkaar wilt, hoe doe je dat dan?

Op dat moment ben ik er graag voor jullie. Verwijten naar wensen vertalen en daarnaast beiden weer gehoord, gezien en erkend worden. In je kracht komen. Begrijp me niet verkeerd, mediation is geen therapie! Het is to the point, de vaart erin, en vol focus. Juist door tijd te geven aan dat wat aan de weg zit kunnen we daarna verder met het doel van de mediation, een goede oplossing voor jullie allebei. Om bij te mogen dragen in dat proces vind ik geweldig. Daarvoor doe ik het!

OF BEL MET

06 38 18 52 64

Monique-Soeter

Wat clienten over mij zeggen

Heldere communicatie, duidelijk traject, betrokken persoon. Er was rust en ruimte en tijd maar ook een snelle oplossing. We bleven er niet in hangen, en dat was fijn, dat iemand de leiding had.
Monique is duidelijk een ervaren mediator, ze weet waar ze het over heeft en is betrokken. Mede door haar liep het proces sneller en minder vervelend dan ik had verwacht.
Complimenten voor de wijze waarop door Monique met alle zaken werd omgegaan, dit was niet altijd gemakkelijk in ons proces.
Het stappenplan waarmee ze werken bij LOS is heel fijn. Het loopt precies zoals daar staat. Geen verassingen in dit voor mij moeilijke proces. Daarnaast vond ik Monique deskundig maar ook als persoon erg fijn en betrokken
Ik vond het knap hoe in zeer korte tijd, een relatief uitzichtloze situatie tot een overeenkomst kon leiden waarover zowel mijn ex als ik nog steeds tevreden zijn. Boven verwachting.
Monique straalt rust uit, wat er bij ons ook gebeurde. Dat hielp. Ze heeft ons goed geholpen en ze stelt zich heel neutraal op. Dat was ook prettig.

Bij LOS wordt je begeleid door een rots in het vak. Monique heeft meer dan 10 jaar ervaring op gebied van scheidingsmediation en meer dan 20 jaar ervaring als financieel adviseur. Een waardevolle combinatie voor jullie.

LOS denkt mee, out of the box!  Wat zijn jullie wensen, hoe kunnen jullie ieder apart toch goed verder?

Door haar flexibele en creatieve manier van denken komt Monique soms samen met jullie tot onverwachte oplossingen.

LOS werkt heel bewust met een stappenplan.

In dit plan is het voor jullie helder wat er gaat gebeuren en wanneer. Overzicht en duidelijkheid geven rust in deze onzekere periode.

Bij LOS wordt er bewust aandacht besteed aan de kinderen. Hoe neem je de kinderen mee in dit, voor jullie, maar ook voor hen, emotionele proces? Tips hoe daar mee om te gaan vind je hier!

× Stel hier gerust je vraag