Monique Soeter, mediator
Monique Soeter, mediator

Wie ben ik.

Ik zie communicatie als een proces met deelnemers. Wanneer die deelnemers allebei andere verwachtingen en overtuigingen hebben en wederzijds begrip ver te zoeken is en pijn overheerst….dan is het lastig om elkaar nog te vinden laat staan weer op 1 lijn te komen.

Zelf ben ik getrouwd en samen met onze 2 kinderen wonen wij in Ulft. Uit ervaring weet ik dat communicatie, zeker in een relatie, een hele uitdaging kan zijn!

Wanneer je op een punt beland bent dat het samen niet meer lukt en je uit elkaar wilt, hoe doe je dat dan?

Op dat moment ben ik er graag voor jullie. Verwijten naar wensen vertalen en daarnaast beiden weer gehoord, gezien en erkend worden. In je kracht komen. Begrijp me niet verkeerd, mediation is geen therapie! Het is to the point, de vaart erin, en vol focus. Juist door tijd te geven aan dat wat aan de weg zit kunnen we daarna verder met het doel van de mediation, een goede oplossing voor jullie allebei. Om bij te mogen dragen in dat proces vind ik geweldig. Daarvoor doe ik het!

Onze waardes.

LOS begeleidt jullie graag bij jullie conflict en bewaakt jullie beider belangen tijdens dit proces. Zo ontstaat er voor jullie beiden een goede oplossing voor jullie toekomst. Win-win, kostenbesparend en een oplossing die jullie beiden past en waarmee je beiden verder kunt.

Jullie staan centraal

Voor beiden een goede oplossing

Onpartijdig

Jullie beider belangen optimaal behartigd

Betrokken

LOS denkt mee, out of the box!

Duidelijkheid

LOS werkt heel bewust met een helder stappenplan.

Wat clienten over mij zeggen.

Heldere communicatie, duidelijk traject, betrokken persoon. Er was rust en ruimte en tijd maar ook een snelle oplossing. We bleven er niet in hangen, en dat was fijn, dat iemand de leiding had.

Monique is duidelijk een ervaren mediator, ze weet waar ze het over heeft en is betrokken. Mede door haar liep het proces sneller en minder vervelend dan ik had verwacht.

Het stappenplan waarmee ze werken bij LOS is heel fijn. Het loopt precies zoals daar staat. Geen verassingen in dit voor mij moeilijke proces. Daarnaast vond ik Monique deskundig maar ook als persoon erg fijn en betrokken

Een persoonlijk adviesgesprek.

Complete ontzorging van jullie scheiding. Van A tot Z.